tiistai 29. maaliskuuta 2011

Budapest

Heräsin lentokonees, matkal Budapestiin.
Mietin onks miul tarpeeks rahhaa ja mitä kieltä siel puhusin.
Muistin, et siel on halapaa ja enklantii siel voip puhhuu.
Tais olla ihan pissnes-luokka, ku ol niin paljo tilloo.
Ko peril myö piästiin, niin pakkasin laukkuu???
Terminaalis!!!  Olin tuas viimene, joka ol valmis.

Uamul ko heräsin iän ol mänt. Likal huoment mie kähisin.
Ei pitäs matkustel öisin, siit suap nuhan.

9 kommenttia:

 1. Minäkin näen toistuvasti unta, jossa lentokoneen/junan lähtöön on vain hetki aikaa ja minulla matkatavarat levällään, osa kadoksissa, ehdinkö vai enkö ehdi!!! Mitä em. uni mahtaa tarkoittaa kun valveilla olen lähtövalmiina yleensä liian aikaisin?

  Budapestissa olen käynyt monta kertaa ihan oikeasti, suosittelen!

  VastaaPoista
 2. Ajattelin myös, mitä mahtoi tuo uni tarkoittaa.
  Muutosta, luulisin. Onkohan kenelläkään unientulkitsemis-kirjaa?

  VastaaPoista
 3. Ei ole unikirjaa, mutta selityksiä löytyy netistä!

  Löytyiskö vaikka täältä?:

  http://www.hedelmapuu.com/index.php?option=com_alphacontent&section=11&Itemid=70&search=matka

  Tai täältä: http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=12277.0

  Etsii vain avainsanoilla googlesta niin niitä löytyy aika paljon.

  En ole koskaan käynyt Budapestissä mutta olisi kiva käydä! Haaveilen aina niin moneen maahan matkustamisesta. Olen käynyt 26 maassa mutta en Unkarissa enkä läheskään kaikissa Euroopan maissakaan. USAssa olen ollut useammankin kerran, ja kerran yhden päivän Meksikossa ja kaksi viikkoa Karibian Puerto Ricossa.

  Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen käynyt vain Korsikalla ja Pohjoismaissa. Olisi niin ihanaa käydä kaikkialla! Olisipa rahaa ja vapaa-aikaa niin minua vietäisiin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos laali! Täytyypi katsoa.

  Tuli paha mieli kun luin taas "sodasta" samakasassa.

  VastaaPoista
 5. Niin, se on kumma kun se aina silloin tällöin leimahtaa siellä, syistä mitä ei useinkaan osaa arvata etukäteen. Mutta eiköhän tuo tuosta taas laimene - ja taas on sitten muutama särmä hioutunut - toivottavasti!

  Hyvää aprillipäivää! :D

  VastaaPoista
 6. Unesi kuvaa todellakin muutoshalua ja selkiintymistä elämässä.. toivon seesteistä aikaa Sinulle ja ihana nähdä Sinuakin, mitä sotia tarkoitit? Olen vähän pihalla kun niin vähän olen siellä???

  VastaaPoista
 7. Vai sitä uneksitaan matkoista. Niin minäkin uneksuin tuossa yhtenä yönä, mutta ironisesti matkasta rajan yli..

  VastaaPoista
 8. zees sorry, vastaan tänne, onhan täällä jo asiaa puitu. kaikki oli jo täysin selvitetty mutta ne pari setää on pottullu liian kauan, putsasin oman mieleni ja sillä hyvä. en kommi siellä enää.. älä hämmästele mitään, se alkuperäinen asia oli vain hyvin mitätön eikä sen olisi pitänyt mennä sinne sk. mutta kun ihminen joskus toimii hätiköiden..

  minusta on hienoa että ne kaksi paljastaa todellisen luontonsa, joille sen osoitin.

  en ole enkeli enkä muita parempi, mutta mitta on täys heistä. sinun sivuasi luen usein mutta kommentoin harvoin.. me ollaan muuten melkeen naapureita.. olet ihan kivasti kirjoitellut yleensä ja toivon hyvää jatkoa.

  VastaaPoista
 9. Unista puheen ollen nyt välähti, näin viimeönä unta että siivoan kahden miehen pöydän puhtaaksi. kas kun muistin nyt vasta. tehty on. unet on viestejä siitä mikä mielessä päivisin jää purkamatta. joskus on sanottava asiat kuten on. nythän käytin heppujen omia sanoja. van lopussa oli pari omaa lausetta. tekstit oli heidän kommejaan.. linevät yöllä' unessa selvinneet mitä heille teen ja tällä kertaa asia on niin tosi, että anteeksi pyyntöjä ei minulta tule mihinkään. odotan sinne vain lisää solvauksia, että näen ketkä kaikki on samaa mieltä näiden miesten kanssa, se helpottaa minua poistamaan ne lukulistalta.sk.jäsen en ole enkä tule kun siellä on tuollaisia kuin on..
  kai ymmärrät naisena.

  VastaaPoista